Virksomheden

SERVIO vil hjælpe sine kunder til at realisere sine planer om vækst og udvikling, ved at tilbyde verdens bedste økonomifunktion til en fast månedlig pris.
Verdens bedste økonomifunktion giver bedst mulig information ved anvendelse af færrest mulige ressourcer. Arbejdsgange, medarbejdere og IT systemer er målrettet så de bedst muligt understøtter virksomheder med fokus på vækst og udvikling.
Visionen er at vi og vore kunder skal vokse. Vækst i aktivitet, profit, viden eller muligheder – det vigtige er, at vi ikke står stille, hverken vi eller vore kunder.
Kontoret på Brogrenen 10, Ishøjservio_okt2013_002


Medarbejderne

SERVIOs kunder bliver betjent af et bredt team af medarbejdere. Hver kunde er tilknyttet en kundeansvarlig, som indgår i et mindre team med flere kundeansvarlige og en teamleder. De løbende opgaver planlægges i teamet og det tætte samarbejde sikrer aktiv vidensdeling og optimal ressourceudnyttelse. SERVIOs medarbejdere er engagerede og tager aktivt imod beskeder og opgaver.

servio_port_2013---064

servio_port_2013---030

Mette Britt Nielsen

Nicolai Tøttrup Clausen

servio_port_2013---080

servio_port_2013---109

Lene Brixtofte Koch

Anette Jensen

 

Kunderne

Virksomheder fra mange forskellige brancher har valgt at oursource deres økonomifunktion til SERVIO – ejendomsmæglere, salg af livstilsprodukter, fitnesscentre, film og tv-produktion, it konsulenter, engrosvirksomheder, logistik, restauranter og mange andre.